METEO: Cum va fi vremea mâine şi câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 19 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 21 de grade.

La Tiraspol se așteaptă 22 de grade. La Leova sunt anunţate 23 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 24 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi opt grade, iar pentru mâine sunt prognozate 22 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 21 şi 24 de grade, iar noaptea vor indica între 7 și 10 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 27 de grade, iar la Paris 21. La Londra se va înregistra 13 grade, însoţite de ploi. La Berlin se aşteaptă 20 de grade.

La Roma vor fi 25 de grade. La Viena se va încălzi până la 21 de grade. La Praga şi Budapesta vor fi 22 de grade. La Varşovia termometrele vor indica 19 grade. La Belgrad sunt anunţate 26 de grade. În capitala României vor fi 24 de grade.

La Atena sunt prognozate 26 de grade, iar la Ankara vor fi 24 de grade. La Kiev se vor înregistra 18 grade, iar la Moscova se aşteaptă 11 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu