METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Până în data de 9 octombrie rămâne valabil codul galben de îngheț. Astfel, noaptea și în primele ore ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer, se prevăd înghețuri. Termometrele vor coborî până la minus trei grade Celsius.

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 18 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 20 grade. La Tiraspol se așteaptă 21 de grade. La Leova sunt anunţate 22 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 23 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi şase grade, iar pentru mâine sunt prognozate 21 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va încălzi. Ziua termometrele vor indica între 16 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între 8 și 12 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 29 de grade, iar la Paris 15 La Londra se va înregistra cu un grad mai puţin. La Berlin se aşteaptă 16 grade. În capitala Italiei vor fi 24 de grade. La Viena se va încălzi până la 17 grade. La Praga termometrele vor indica 14 grade, iar la Varşovia 16. La Budapesta se vor înregistra 20 de grade, iar la Belgrad 24. În capitala României vor fi 21 de grade în termometre. La Atena sunt prognozate 23 de grade, iar la Ankara 22. La Kiev nu vor fi mai mult de 13 grade, iar la Moscova se aşteaptă 7 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu