METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Până în data de 9 octombrie rămâne valabil codul galben de îngheț. Astfel, în această perioadă, noaptea și în primele ore ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer, se prevăd înghețuri de până la minus trei grade Celsius.

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra zece grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 12 grade. La Tiraspol se așteaptă 13 grade. La Leova sunt anunţate 14 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 15 grade.

În Capitală, în această noapte vor fi două grade, iar pentru mâine sunt prognozate 13 grade Celsius. În următoarele zile vremea se va încălzi. Ziua termometrele vor indica între 19 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între 4 și 11 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid se așteaptă 29 de grade, iar la Paris 16. La Londra se va înregistra cu un grad mai mult. La Berlin se aşteaptă 13 grade. În capitala Italiei vor fi 23 de grade.

La Viena se va încălzi până la 17 grade. La Praga termometrele vor indica 11 grade, iar la Varşovia cu un grad mai puţin. La Budapesta se vor înregistra 14 grade, iar la Belgrad 16. În capitala României vor fi 14 grade în termometre. La Atena sunt prognozate 22 de grade, iar la Ankara 21. La Kiev nu vor fi mai mult de 10 grade, iar la Moscova se aşteaptă 5 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu