METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în nordul ţării sunt posibile ploi slabe. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 21 grade Celsius, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 23, la Tiraspol, 24, iar la Leova, 25. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 26 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 24. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Maximele vor oscila între 21 şi 28 de grade, iar minimele vor varia între 8 şi 14.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. În unele regiuni va ploua. La Madrid, termometrele vor indica 29 de grade, iar la Roma vor fi 27. La Paris sunt prognozate 20, la Londra 18, iar la Berlin, cu două mai puţin.

La Viena şi la Budapesta se vor înregistra 23 de grade, la Praga 20, iar la Varşovia 17. La Belgrad termometrele vor arăta 27 de grade. Aceeaşi temperatură se anunţă şi în capitala României. La Atena maxima va ajunge până la 28 de grade, iar la Ankara vor fi 26. În capitala Ucrainei şi la Moscova sunt prognozate 19 şi, respectiv, 11 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu