METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni vor fi 18 grade, iar la Soroca termometrele vor indica 19 grade. La Bălţi, Orhei şi Tiraspol sunt prognozate 20, iar la Leova şi la Comrat, meteorologii anunţă 22. La Cahul, maxima va ajunge până la 23 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 11 grade, iar mâine vor fi 21. În următoarele zile se aşteaptă ploi de scurtă durată. Maximele vor oscila între 16 şi 27 de grade, iar minimele, între 11 şi 14.

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil, pe alocuri vor cădea ploi slabe. La Madrid şi la Roma, termometrele vor indica 26 de grade Celsius. La Paris şi Berlin sunt prognozate 18 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai mult.

La Viena, Belgrad şi Budapesta se vor înregistra 22 de grade, în timp ce la Praga vor fi 19 grade şi se aşteaptă ploi. La Varşovia meteorologii anunţă 18 grade, iar cerul va fi înnorat. În Capitala României cerul va fi variabil, iar termometrele nu vor arăta mai mult de 22 de grade, cu un grad mai puţin va fi în Capitala Turciei.

La Atena se aşteaptă până la 26 de grade Celsius. La Kiev şi la Moscova va fi mai rece, maxima nu va depăşi 16 şi. respectiv, 8 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu