METEO. Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Până în data de 22 septembrie se va menţine codul galben de îngheţ. Astfel, în această perioadă meteorologii prognozează, în orele nocturne, înghețuri la su

prafața solului de până la minus două grade, iar în data de 21 septembrie îngheţuri se prevăd izolat şi în aer. Mâine, în nordul şi sudul ţării va ploua slab. La Briceni se vor înregistra 13 grade. La Soroca şi Bălţi se așteaptă 14 grade. La Orhei maxima va fi de 15 grade. La Tiraspol vor fi 16 grade, iar la Leova şi Comrat sunt anunțate 17 grade. La Cahul vor fi valori de 18 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, vor fi patru grade, iar mâine se vor înregistra 16 grade Celsius. În următoarele zile, meteorologii prognozează maxime între 15 și 23 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între minus unu şi plus cinci grade Celsius.

În cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 27 de grade. La Paris se aşteaptă 23 de garde, iar la Londra 20. La Berlin sunt anunţate 16 grade, în timp ce la Roma maxima va fi de 26 de garde Celsius. La Viena se vor înregistra 18 grade, iar la Praga vor fi 16. În capitala Poloniei vor cădea precipitaţii şi nu va fi mai cald de 14 grade.

La Budapesta meteorologii anunţă 18 grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai cald. Aceeaşi temperatură se va înregistra şi în capitala României. La Atena maxima va fi 26 de grade, iar la Ankara 27 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova va ploua şi vor fi 13 şi, respectiv, 10 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu