METEO: Cum va fi vremea mâine şi câte grade vor indica termometrele

Embed:

Meteorologii au emis cod galben de îngheţ. Astfel, în perioada 20 - 22 septembrie meteorologii prognozează, în orele nocturne, înghețuri la suprafața solului de până la minus două grade, iar în data de 21 septembrie îngheţuri se prevăd izolat şi în aer. Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil.

La Briceni și Soroca se așteaptă 15 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 17 grade. La Tiraspol și Leova sunt anunțate 19 grade, iar la Comrat și Cahul câte 20 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi şase grade, iar mâine se vor înregistra 19 grade. În următoarele zile, meteorologii prognozează maxime între 14 și 24 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între trei şi 12 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 27 de grade. La Paris se aşteaptă 21 de garde, iar la Londra va fi cu un grad mai cald. La Berlin sunt anunţate 17 grade, în timp ce la Roma maxima va fi de 27 de garde Celsius.

La Viena se vor înregistra 16 grade, iar la Praga şi Varşovia vor fi 15 grade Celsius. La Budapesta meteorologii anunţă 18 grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai cald. În capitala României se prognozează 21 de grade. La Atena maxima va fi 31 de grade, iar la Ankara 28 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova vremea se răceşte simţitor şi vor fi 15 şi, respectiv, 11 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu