METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în întreaga ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 27 de grade, iar la Tiraspol, 28.

La Leova meteorologii anunţă 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 30.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 28. În următoarele zile, maximele vor oscila între 26 şi 29 de grade, iar minimele, între 11 şi 14.

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil, pe alocuri va ploua. La Madrid, termometrele vor indica 22 de grade Celsius, iar la Roma, 28. La Paris sunt prognozate 21 grade, la Londra 19 grade, iar la Berlin cu un grad mai puţin. La Viena se vor înregistra 21 grade, pe când la Praga vor fi 19.

La Varşovia şi la Budapesta, meteorologii anunţă 22 de grade Celsius în timp ce la Belgrad vor fi 26. Cu un grad mai mult se aşteaptă în capitala României. La Ankara vor fi 29 de grade, iar la Atena sunt prognozate 30. În capitala Ucrainei maxima va ajunge la 26 de grade. La Moscova meteorologii promit până la 24 de grade, iar cerul va fi înnorat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu