METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Meteorologii au prelungit codul galben de pericol de incendii, până în 11 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii.

Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi şi Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 27, iar la Leova, 29. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 30 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine vor fi 27. În următoarele zile, maximele vor oscila între 26 şi 29 de grade, iar minimele, între 13 şi 16.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, în unele regiuni vor cădea ploi slabe La Madrid termometrele vor indica 29 de grade, iar la Roma, 27. La Paris şi la Londra sunt prognozate 18 grade, iar la Berlin, cu unul mai mult. 19 grade se vor înregistra şi la Viena, pe când la Praga, cu două mai puţin.

La Varşovia şi la Budapesta, meteorologii anunţă 21 şi, respectiv, 23 de grade, în timp ce la Belgrad vor fi 29. În capitala României sunt prognozate 28 de grade, la Ankara, 29, iar la Atena, 30. În capitala Ucrainei se aşteaptă 27 de grade Celsius, iar la Moscova, nu mai mult de 22.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu