METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Până în data de 26 august rămâne valabil codul galben de vreme caniculară. Mâine, în toată ţara cerul va fi senin. La Briceni termometrele vor indica 25 de grade, iar la Soroca cu un grad mai mult.

La Bălţi se vor înregistra 28 de grade Celsius. La Orhei sunt prognozate 32 de grade, iar la Tiraspol 33. La Leova se aşteaptă 34 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 35 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 20 grade, iar mâine vor fi 33. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 30 şi 34 de grade, iar noaptea vor varia între 18 şi 21.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 33 de grade, iar la Paris 27. La Londra se vor înregistra 25 de grade, iar la Berlin va fi cu un grade mai mult.

La Roma maxima va fi de 33 de grade. La Viena se aşteaptă 25 de grade, iar la Praga şi Varşovia vor fi 24 de grade în termometre. La Budapesta se va încălzi până la 29 de grade. La Belgrad sunt anunţate 33 de grade.

La Bucureşti se aşteaptă 34 de grade, iar la Atena va fi cu un grad mai mult. La Kiev vor fi 26 de grade, iar la Moscova va ploua şi se vor înregistra fi 25 de grade. La Ankara vor cădea precipitaţii, iar termometrele vor indica 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu