METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi sunt prognozate 27 de grade Celsius. La Orhei şi Tiraspol se vor înregistra 28 de grade. La Leova vor fi 30 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 32 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 16 grade, iar mâine vor fi 29 de grade Celsius. În următoarele zile, potrivit meteorologii ziua termometrele vor oscila între 28 şi 34 de grade. În timpul nopţii temperaturile vor varia între 14 şi 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 33 de grade. La Paris vor fi 22, iar la Londra 20 şi se aşteaptă ploi. La Berlin se vor înregistra 24 de grade, iar la Roma 32.

La Viena se aşteaptă cer înnorat şi 28 de grade în termometre. La Praga vor fi 22 de grade, iar la Budapesta sunt prognozate 33 de grade Celsius. La Belgrad sunt anunţate 35 de grade.

La Varşovia sunt prognozate 30 de grade , cu un grad mai mult va fi la Bucureşti. 32 de grade se aşteaptă la Atena. La Ankara maximele vor urca până la 24 de grade şi sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Kiev vor fi 27 de grade Celsius. La Moscova se aşteaptă 19 grade în termometre , iar cerul va fi înnorat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu