METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 29 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 32 de grade, iar la Tiraspol, Leova şi Comrat, maxima va fi de 33 de grade. La Cahul temperatura va ajunge la 34 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 16 grade, iar mâine vor fi 32. În următoarele zile se menţine vreme caniculară, fără precipitații. Potrivit meteorologilor, ziua maximele vor oscila între 29 şi 34 de grade, iar noaptea între 16 şi 21.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 32 de grade, iar la Londra 24. La Paris şi Berlin vor fi 28 de grade. În capitala Italiei se vor înregistra 35 de grade. La Viena şi Budapesta sunt anunţate 31 de grade, iar la Praga 29. La Varşovia mercurul din termometre va indica 26 de grade. La Belgrad se aşteaptă 33 de grade. La Bucureşti şi Ankara va fi cu un grad mai mult. La Atena maxima va ajunge până la 26 de grade. La Kiev şi Moscova vor cădea ploi cu descărcări electrice şi nu va fi mai mult de 27 şi respectiv 17 grade Celsius.
loading...

Lasă un comentariu