METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil. La nordul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca sunt prognozate 30 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 32 de grade, iar la Tiraspol, 33.

La Leova maxima va ajunge la 34 de grade, iar la Comrat şi Cahul până la 35 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 33. În următoarele zile se menţine vreme caniculară, fără precipitații. Potrivit meteorologilor, ziua maximele vor oscila între 29 şi 35 de grade, iar noaptea între 18 şi 21.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 34 de grade, la Paris, 29, iar la Londra, 23. La Berlin se vor înregistra 26 de grade, iar la Roma termometrele vor arăta 32 de grade.

La Viena meteorologii anunţă 29 de grade, la Budapesta cu un grad mai puţin, la Praga, 25, iar la Varşovia cu unul mai mult. La Belgrad maxima va ajunge la 34 de grade. Tot atât se aşteaptă şi în capitala României, în timp ce la Atena va fi cu un grad mai mult. La Ankara se vor înregistra 32, iar la Kiev, 31. În capitala Rusiei va ploua şi sunt prognozate valori de 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu