METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:
În această noapte sunt prognozate ploi de scurtă durată, izolat puternice. Mâine, cerul va fi variabil, iar izolat se așteaptă precipitaţii cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca vor fi 21 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 23 de grade. La Tiraspol, Leova și Comrat sunt anunțate 25 de grade, iar la Cahul 26 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 16 grade și va ploua. Mâine, ploile vor continua. Meteorologii prognozează 24 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar maximele vor oscila între 29 și 34 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 36 de grade. La Roma sunt prognozate 31 de grade, iar la Paris cu un grad mai puțin. La Londra maxima va fi de 26 de grade, iar la Berlin de 25. La Viena, Praga, Budapesta și Belgrad se vor înregistra 26 de grade. La Varșovia sunt anunțate ploi și 24 de grade Celsius. La Atena cerul va fi senin și 34 de grade în termometre. La Ankara se așteaptă 28 de grade, iar la București 26 de grade și ploi cu descărcări electrice. La Kiev meteorologii prognozează 22 de grade, iar la Moscova 15.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu