METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Codul galben de caniculă rămâne valabil şi mâine pe întreg teritoriul țării. În acelaşi timp, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 28 de grade Celsius.

La Bălţi se vor înregistra 29, iar la Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol se aşteaptă 31 de grade, iar la Leova, cu un grad mai cald. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 33 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 31. În următoarele zile, temperaturile vor varia între 24 şi 29 pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între 14 şi 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 36 de grade Celsius, la Paris 24, iar la Londra, 22. La Berlin se aşteaptă 26 de grade, iar la Roma, 33.

La Viena şi la Praga sunt prognozate 27 de grade, iar la Varşovia cu unul mai puţin. La Budapesta şi Belgrad se anunţă 29 şi, respectiv, 32. La Bucureşti şi la Atena maximele vor ajunge la 33 de grade, în timp ce la Ankara va fi cu două grade mai cald. La Kiev meteorologii anunţă valori de 24 de grade, pe când la Moscova va ploua, iar temperaturile nu vor depăşi 16 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu