METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 26 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra 28 de grade, iar la Tiraspol 29. La Leova vor fi 30 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 31 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 16 grade, iar mâine vor fi 29 de grade. În weekend cerul va fi variabil, iar la începutul săptămânii viitoare meteorologii anunţă ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 27 și 32 de grade, iar minimile între 14 şi 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros şi vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor indica 37 de grade Celsius, iar la Paris vor fi 28. La Londra se vor înregistra 20 de grade, iar la Berlin 26.

La Roma se anunţă 31 de grade. La Praga şi Varşovia sunt prognozate 27 de grade. La Budapesta vor fi 29 de grade. La Viena, Belgrad şi Bucureşti maxima va ajunge la 30 de grade. La Atena nu va fi mai cald de 32 de grade.

La Ankara se aşteaptă 28 de grade, iar la Kiev 24. La Moscova se vor înregistra 19 grade Celsius, însoţite de precipitaţii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu