METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Mâine, în întreaga ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 22 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult.

La Orhei se vor înregistra 24 de grade, în timp ce la Tiraspol vor fi 25. La Leova se aşteaptă 26 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 27 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 14 grade, iar mâine vor fi 25 de grade. În următoarele zile maximele vor oscila între 23 și 31 de grade, iar minimele între 12 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 34 de grade Celsius, iar la Paris 28. La Londra se vor înregistra 24 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin.

În capitala Italiei se anunţă 31 de grade. La Viena şi Budapesta sunt prognozate 27 de grade, iar la Belgrad cu un grad mai mult. La Praga se aşteaptă 23 de grade, iar la Varşovia 22 de grade. La Bucureşti şi Ankara maxima va fi de 27 de grade. La Atena nu va fi mai cald de 28 de grade. La Kiev şi Moscova va ploua, iar temperaturile nu vor depăşi 21 şi respectiv 19 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu