METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La sud sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 22 de grade Celsius, la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 24, iar la Tiraspol şi Leova se aşteaptă 26 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 27 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine se aşteaptă 26 de grade. În următoarele zile vremea va fi instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 23 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 13 şi 21 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 35 de grade Celsius, iar la Paris 27. La Londra sunt prognozate 24 de grade. La Berlin va fi cu două grade mai puţin.

La Roma sunt anunţate 34 de grade. La Viena şi Budapesta se aşteaptă 27 de grade. La Praga vor fi valori de 24 de grade, iar la Varşovia 21 de grade. La Belgrad şi Bucureşti vor cădea ploi cu descărcări electrice, iar termometrele vor arăta până la 29 şi respectiv 28 de grade. La Atena maxima va fi de 37 de grade. La Kiev nu va fi mai cald de 22 de grade, iar la Moscova de 18 grade. La Ankara se vor înregistra 34 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu