METEO: Cum va fi vremea mâine şi câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, iar în nordul ţării vor cădea precipitaţii cu descărcări electrice. La Briceni termometrele vor indica 28 de grade Celsius. La Soroca se aşteaptă 29 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei şi Tiraspol se vor înregistra 32 de grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 33 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 21 grade, iar mâine se aşteaptă 31 de grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil, iar temperaturile vor varia între 26 şi 31 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare pare a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 34 de grade, iar la Paris şi Roma 31 de grade Celsius. La Londra se vor înregistra 26 de grade, iar La Berlin va fi cu un grad mai cald. La Viena şi Praga va ploua se aşteaptă 25 şi, respectiv, 21 de grade. La Varşovia şi Budapesta sunt anunţate 26 de grade, iar la Belgrad 29 de grade Celsius. În Capitala României sunt prognozate 32 de grade. La Atena şi Ankara se aşteaptă maxime de 36 şi, respectiv, 27 de grade Celsius. La Kiev vor fi valori de 33 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 25 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu