METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Serviciul Hidrometeorologic a emis o avertizare cod galben de intensificare a vântului valabilă pentru zilele de miercuri şi joi. Astfel, pe întreg teritoriul ţării se prevăd intensificări ale vântului sud-estic în rafale de până la 70 de km pe oră. Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 19 grade, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei vor fi 21, iar la Tiraspol se aşteaptă 22 grade. La Leova se vor înregistra 23. La Comrat şi Cahul sunt anunţate 24 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 12 grade, iar mâine termometrele vor arăta 22. În următoarele zile vremea se va răci uşor. Maximele vor oscila între 14 şi 17 grade, iar noaptea se vor înregistra între şase şi 12.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 16 grade, iar la Paris nouă. La Londra temperatura va fi cu un grad mai mică. La Berlin se vor înregistra şapte grade. La Roma se va încălzi până la 17 grade. La Viena se aşteaptă şase grade, iar la Praga, trei. La Varşovia vor fi 13 grade. La Budapesta sunt anunţate 16 grade, iar la Belgrad, 21.

În capitala României sunt prognozate 23 de grade. La Atena vor fi maxime de 19 grade, iar la Ankara, 21. La Kiev nu vor fi mai mult de 14 grade, iar la Moscova, 5.

loading...

Lasă un comentariu