METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 18 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii. Astăzi, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult.

La Orhei sunt prognozate 27, iar la Tiraspol, 28. La Leova meteorologii anunţă 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 30.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 28 de grade, iar cerul va fi variabil. În următoarele zile, maximele vor oscila între 21 şi 31 de grade, iar minimele, între 8 şi 14.

Astăzi, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris termometrele vor indica 26 de grade. La Londra se aşteaptă 20 de grade, în timp ce la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Roma maxima va fi de 31 de grade Celsius. La Budapesta şi Varşovia se vor înregistra 24 de grade, iar la Praga vor fi 23 de grade Celsius. La Viena se aşteaptă 26 de grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult.

La Bucureşti şi Ankara vor fi 29 de grade Celsius. La Atena va fi cer senin şi 28 de grade. La Kiev se anunţă 27 de grade, iar la Moscova 23 de grade Celsius.

Lasă un comentariu