METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 22 de grade, iar la Tiraspol 23 de grade Celsius. La Leova sunt anunţate 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 25 de grade.

În Capitală, în această noapte, vor fi nouă grade, iar pentru mâine sunt prognozate 23 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 22 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între şapte și 11 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma se aşteaptă 25 de grade, iar la Paris va fi cu un grad mai cald. La Londra va ploua şi se vor înregistra 16 grade Celsius. La Berlin se anunţă 24 de grade. La Viena nu va fi mai cald de 20 de grade, iar la Praga maxima va fi de 24 de grade Celsius. La Varşovia termometrele vor indica 22 de grade, iar la Budapesta 23.

La Belgrad se aşteaptă 26 de grade, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai puţin. La Atena va fi cald, cu valori de până la 28 de garde, iar la Ankara se vor înregistra 23 de grade. La Kiev şi Moscova se anunţă 21 şi, respectiv, 12 grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu