METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Până în data de 26 august, pe întreg teritoriul ţării, rămâne valabil codul galben de vreme caniculară. Mâine, în toată ţara cerul va fi senin. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 30 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 32 de grade, la Tiraspol 33. La Leova se aşteaptă 34 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 35 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 33. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 30 şi 34 de grade, iar noaptea vor varia între 18 şi 21.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 31 de grade, iar la Paris 25. La Londra se vor înregistra 21 de grade, iar la Berlin va fi cu două grade mai mult. La Roma maxima va fi de 32 de grade. La Viena se aşteaptă 23 de grade, iar la Praga şi Varşovia vor fi 21 de grade în termometre.

La Budapesta se va încălzi până la 30 de grade. La Belgrad sunt anunţate 37 de grade. La Bucureşti temperatura aerului nu va depăşi 33 de grade, iar la Atena 32. La Kiev vor fi 30 de grade, iar la Moscova 28. La Ankara vor cădea ploi cu descărcări electrice, iar termometrele vor indica 26 de grade Celsius.

Lasă un comentariu