METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, izolat vor fi ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se așteaptă 20 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 22 de grade, iar la Tiraspol 23. La Leova sunt prognozate 24 de grade. La Comrat şi Cahul vor fi 25 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 13 grade, iar mâine 23 de grade. În următoarele zile maximele vor oscila între 21 și 27 de grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra între 11 şi 16 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid termometrele vor indica 38 de grade Celsius. La Paris vor fi 28 de grade. La Londra şi Berlin se vor înregistra 24 de grade. La Roma maxima va fi de 30 de grade. La Viena sunt prognozate 24 de grade, iar la Praga cu un grad mai puţin.

La Varşovia se aşteaptă 22 grade. La Budapesta şi Belgrad nu va fi mai cald de 25 de grade. La Bucureşti sunt anunţate 24 de grade, iar la Atena se va încălzi până la 28 de grade. La Ankara vor fi valori de 31 de grade. La Kiev vor fi 20 de grade, iar la Moscova 18 grade însoţite de ploi.

Lasă un comentariu