Meteo: Cum va fi vremea mâine, în ultima duminică din acest an

Embed:

Mâine, cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii slabe. Noaptea şi dimineaţa izolat se va produce ceaţă slabă, iar pe drumuri se va menţine polei. Vântul va sufla din sud-est, slab la moderat. La Briceni, Soroca şi Bălţi se va înregistra zero grade. La Orhei va fi un grad, iar la Tiraspol se aşteaptă două grade Celsius. La Leova meteorologii prognozează trei grade. La Comrat se anunţă patru grade, iar la Cahul termometrele vor indica cinci grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă zero grade, iar mâine se vor înregistra trei grade Celsius. În următoarele zile, maxima va fi de până la patru grade Celsius, însoţite de ninsori slabe.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 14 grade, în timp ce la Paris maxima va fi de nouă grade Celsius. La Londra se aşteaptă 12 grade, iar în capitala Italiei va fi cu un grad mai mult. La Berlin sunt prognozate opt grade. La Viena, Praga şi Varşovia vor fi câte şase grade, iar la Budapesta şi Belgrad - cu un grad mai puţin.

În capitala României meteorologii au anunţat patru grade Celsius. La Atena vor fi valori de 12 grade, iar la Ankara termometrele vor indica zero grade Celsius.

La Kiev şi Moscova se vor înregistra minus un grad şi, respectiv, minus patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă