METEO. Cum va fi vremea în ultima zi din această săptămână

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, iar dimineața este prognozată ceață. La Briceni și Soroca maxima va fi de opt grade Celsius, iar la Bălți de nouă grade.

La Orhei se așteaptă zece grade, iar la Tiraspol cu un grad mai mult. La Leova se vor înregistra 12 grade, iar la Comrat și Cahul 13 grade.

În Capitală, în această noapte vor fi trei grade, iar mâine 11 grade Celsius.

În următoarele zile vremea se va menține rece. Luni, miercuri și joi sunt prognozate ploi slabe și temperaturi de până la nouă grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Roma vor fi 21 de grade Celsius. La Madrid sunt prognozate 16 grade, iar la Paris și Berlin cu două grade mai puțin.

La Londra va ploua și se vor înregistra 13 grade. La Belgrad maxima va fi de 19 grade și cer senin. La Budapesta se așteaptă 17 grade.

La Viena și Praga termometrele vor arăta 12 grade, iar la Varșovia cu un grad mai puțin. La Atena sunt anunțate 21 de grade.

La Ankara vor fi 17 grade, iar în capitala României cu un grad mai puțin. La Kiev cerul va fi înnorat și sunt aşteptate patru grade. La Moscova se va înregistra minus un grad Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu