METEO. Cum va fi vremea în ultima zi de weekend

Embed:

Mâine, cerul va fi noros, izolat va ploua slab. Meteorologii au emis cod galben de vânt valabil pe întreg teritoriul ţării. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 14 grade, iar la Tiraspol 15 grade. La Leova maxima va fi de 16 grade, iar la Comrat și Cahul de 17.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra şase grade Celsius. Mâine, meteorologii prognozează 15 grade și ploi slabe. Luni, vremea se va menține caldă, iar de marți se va răci treptat. Pe arii extinse se așteaptă ploi și nouă grade în termometre.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 23 grade Celsius, iar la Roma se aşteaptă 16 grade. La Paris sunt prognozate 13 grade, în timp ce la Londra vor fi nouă. La Berlin se așteaptă opt grade și ploi. La Viena sunt posibile ploi şi 14 grade în termometre.

La Praga şi Varşovia se aşteaptă nouă grade şi ploi slabe. La Belgrad termometrele vor indica 20 grade, iar la Budapesta cu cinci grade mai puțin. La Atena sunt prognozate 22 de grade, iar la București 20 de grade. La Ankara se așteaptă 17 grade, iar la Kiev vor 10 grade. În capitala Rusiei cerul va fi înnorat şi sunt anunțate cinci grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu