METEO. Cum va fi vremea în data de 30 ianuarie și câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în ţară cerul va fi variabil.  La Briceni şi Soroca se vor înregistra cinci grade, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova vor fi opt.  La Comrat şi Cahul se aşteaptă zece grade.

În Capitală, cerul va fi variabil.  Noaptea sunt prognozate minus două grade, iar ziua sunt anunţate şapte. În următoarele zile termometrele vor arăta între şase şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus patru şi plus un grad.  

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperi de nori. La Madrid şi Paris termometrele vor arăta 13 grade, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin vor fi şapte grade, însoţite de ploi. La Roma se va încălzi până la 16 grade. La Viena se vor înregistra nouă grade, iar la Praga şapte. La Varşovia şi Budapesta sunt prognozate cinci grade. La Belgrad vor fi opt. În capitala României se vor înregistra cel mult nouă grade. La Atena maxima va fi de 17 grade. La Kiev se aşteaptă trei grade, iar la Moscova unu. La Ankara sunt anunţate opt grade Celsius.
loading...

Lasă un comentariu