METEO: Cum va fi vremea în data de 16 februarie şi câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată ţara, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica şase grade, iar la Bălţi şi Orhei se vor înregistra şapte grade. La Tiraspol vor fi opt grade, iar la Leova cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maxima va fi 10 grade Celsius.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă opt grade, iar noaptea se vor înregistra minus două grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor arăta maxime între şase şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus trei şi patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, Paris şi Roma termometrele vor arăta 17 grade. La Londra se aşteaptă ploi şi 14 grade, iar la Berlin vor fi 15 grade. La Viena şi Budapesta se anunţă 11 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai mult. La Praga şi Belgrad sunt prognozate 13 grade, iar la Bucureşti vor fi 11 grade Celsius. La Atena maxima va fi de 13 grade, iar la Ankara nu va fi mai cald de şapte grade. În Capitala Ucrainei se anunţă şase grade, iar la Moscova se aşteaptă un grad Celsius şi cer înnorat.

loading...

Lasă un comentariu