METEO. Cum va fi vremea în data de 12 februarie și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra patru grade, iar la Bălţi, cinci. La Orhei vor fi şase grade, la Tiraspol, şapte, iar la Leova, opt. La Comrat şi Cahul termometrele vor indica nouă grade.

În Capitală, cerul va fi variabil. Noaptea sunt prognozate zero grade, iar ziua sunt anunţate şapte. În următoarele zile, termometrele vor indica între opt şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 16 grade, iar la Roma, cu două mai mult. La Berlin se aşteaptă şase grade, la Londra, opt, iar la Paris, nouă.

La Viena sunt prognozate şapte grade, la Budapesta, opt, iar la Belgrad, cu unul mai mult. Cinci grade vor indica termometrele la Varşovia şi Praga. În capitala României vor fi opt grade, la Ankara, cinci, iar la Kiev, cu unul mai puţin. La Atena se va încălzi până la 19 grade, iar la Moscova va fi un grad şi va ninge.

loading...

Lasă un comentariu