METEO: Cum va fi vremea în acest weekend și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Meteorologii au prelungit codul galben de pericol de incendii, până în 11 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii.

Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor arăta 25 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei vor fi 27 de grade. La Tiraspol sunt prognozate 28, iar la Leova, 29. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 30 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 28. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 26 şi 29 de grade, iar noaptea maximele vor varia între 13 şi 16.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 28 de grade Celsius, iar la Roma cu două grade mai puţin. La Paris se vor înregistra 20 de grade, iar la Londra vor fi 18 grade în termometre.

La Berlin cerul va fi înnorat, meteorologii anunţă 21 de grade. La Viena termometrele vor indica 17 de grade, iar la Praga cu un grad mai puţin. La Varşovia sunt prognozate 24 de grade, în timp ce la Budapesta se aşteaptă cu două grade mai puţin. La Belgrad vor fi 29 de grade Celsius şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. 29 de grade se vor înregistra şi la Bucureşti şi Ankara.

La Atena termometrele vor arăta 30 de grade. La Kiev, maxima va ajunge la 26 de grade Celsius, iar la Moscova, nu mai mult de 23.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu