METEO: Cum va fi vremea de Valentine's Day

Embed:

Mâine, cerul va fi noros, iar izolat vor cădea precipitaţii slabe. Pe drumuri se va forma gheţuş. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat zero grade, iar la Bălţi va fi un grad Celsius. La Orhei sunt anunţate două grade, iar la Tiraspol se vor înregistra trei grade Celsius. La Leova, Comrat şi Cahul maxima va fi de cinci grade.

În Capitală în această noapte se aşteaptă minus trei grade Celsius, iar mâine vor fi patru grade. În următoarele zile, pe timp de zi, vor fi până la nouă grade, însă pe timp de noapte vom avea şi minus cinci grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 14 grade, iar la Roma cu două grade mai mult. La Paris şi Londra se aşteaptă 12 grade Celsius. La Berlin au fost prognozate nouă grade. Şi la Viena se anunţă nouă grade, iar la Praga cu un grad mai puţin.

La Budapesta termometrele vor indica 10 grade Celsius. La Varşovia se aşteaptă şase grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. În Capitala României meteorologii au prognozat şase grade Celsius. La Atena maxima va fi de 10 grade, iar la Ankara nouă grade Celsius. La Kiev cerul va fi variabil şi se aşteaptă două grade, iar la Moscova se vor înregistra minus două grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu