METEO: Cum va fi vremea de Paşte şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine cerul va fi variabil, iar ziua, izolat, se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei maxima va fi de 22 de grade, iar la Tiraspol și Leova de 24 de grade. La Comrat și Cahul sunt prognozate 25 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi nouă grade, iar mâine se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și 23 de grade.

În următoarele zile, vremea puțin se răcește. Marți și miercuri meteorologii anunță ploi, iar maximele vor oscila între 17 și 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 24 de grade.

La Roma se vor înregistra 19 grade, iar la Londra și Berlin câte 15 grade. La Paris se așteaptă 12 grade și ploi. La Belgrad maxima va fi de 20 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puțin.

La Viena sunt anunțate 17 grade, iar la Praga și Varșovia 15 grade. La Atena cerul va fi senin și 24 de grade în termometre.

La București și Kiev sunt prognozate 22 de grade, iar la Ankara cu un grad mai puțin. La Moscova se vor înregistra 11 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu