METEO: Cum va fi vremea astăzi și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 23 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult.

La Orhei se vor înregistra 25 de grade, la Tiraspol şi Leova sunt prognozate 27, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 26 de grade. În următoarele zile sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 19 și 27 de grade, iar minimile între 12 şi 16.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor indica 34 de grade Celsius, la Paris vor fi 26, iar la Londra 23. La Berlin se vor înregistra 25 de grade, în timp ce la Roma se anunţă 31.

La Viena şi Praga sunt prognozate 21 de grade, iar la Budapesta cu unul mai cald. La Varşovia se aşteaptă 23 de grade, iar la Belgrad vor fi 25. La Bucureşti meteorologii anunţă 27 de grade, iar la Atena 29.

În capitala Turciei maxima va fi de 26 de grade, iar la Kiev se anunţă 22. La Moscova temperatura aerului nu va depăşi 18 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu