METEO: Cum ne surprinde vremea şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, în partea de nord a ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 iar la Tiraspol se anunţă 29 de grade. La Leova, Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine se aşteaptă 28 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menține caldă, la nord vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 26 şi 30 de grade, iar noaptea, între 14 şi 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor indica 23 de grade Celsius. La Paris şi la Londra se vor înregistra 15 şi, respectiv 19, iar la Berlin temperaturile vor ajunge la 32 de grade. La Roma sunt prognozate 27 de grade Celsius, iar la Viena cu unul mai mult.
La Praga se aşteaptă valori de 29 de grade, pe când la Varşovia cu un grad mai puţin. La Budapesta vor fi 25 de grade, în timp ce la Belgrad se anunţă 23 de grade Celsius. În capitala României maxima va ajunge la 25 de grade, la Atena 27, în timp ce la Kiev şi la Moscova termometrele vor indica 26 de grade. La Ankara temperaturile nu vor depăşi 30 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu