METEO: Cum ne surprinde vremea şi ce temperaturi ne aşteaptă mâine

Embed:

Mâine, cerul va fi acoperit de nori. Ziua, pe alocuri va ploua slab. La Briceni şi Soroca se vor înregistra opt grade, iar la Bălţi şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol vor fi 10 grade Celsius.

La Leova meteorologii au prognozat 11 grade. La Comrat sunt anunţate 12 grade, iar la Cahul se vor semnala 13 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă trei grade, iar mâine se vor înregistra 10 grade Celsius. În următoarele zile, se aşteaptă valori de până la 19 grade pe timp de zi, iar pe timp de noaptea temperaturile vor coborî până la zero grade Celsius.

Vineri, 8 martie, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de până la 20 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid sunt prognozate 12 grade, însoţite de precipitaţii, iar la Paris vor fi 14 grade Celsius. Ploi şi valori de 13 grade se vor semnala la Londra.

Aceeaşi temperatură va fi şi la Berlin. În Capitala Italiei vor fi maxime de 19 grade. La Viena şi Praga se aşteaptă 14 grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai puţin. La Varşovia sunt anunţate nouă grade. La Belgrad şi Bucureşti se vor atesta 16 grade.

La Atena se aşteaptă vreme frumoasă cu 20 de grade în termometre. În capitala Turciei meteorologii anunţă ploi şi 14 grade Celsius. La Kiev sunt prognozate opt grade, iar la Moscova două grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu