METEO: Cum ne surprinde vremea şi ce temperaturi ne aşteaptă mâine

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil şi nu sunt aşteptate precipitaţii. Vântul va sufla slab din nord-vest. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade, iar la Bălți cu unul mai mult.

La Orhei se aşteaptă 12 grade, iar la Tiraspol şi Leova sunt prognozate 13. La Comrat şi Cahul se vor înregistra 15 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se așteaptă patru grade, iar mâine, vor fi 14 de grade Celsius. Sâmbătă, cerul va fi variabil şi se vor menţine maxime de 14 grade, iar în următoarele zile vremea se va încălzi uşor până la 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 19 grade, iar la Paris cu unul mai puţin. La Londra vor fi 14 grade Celsius, iar la Berlin 17. În capitala Italiei nu va fi mai cald de 22 de grade.

La Viena şi Budapesta termometrele vor indica 17 grade, iar la Praga cu unul mai puţin. În capitala Poloniei sunt prognozate 13 grade. La Belgrad sunt anunţate 16. La Bucureşti cerul va fi variabil şi vor fi 18 grade Celsius.

La Atena maxima va fi de 16 grade, iar la Ankara, 13. La Kiev se aşteaptă 12 grade, iar la Moscova va ninge slab şi vor fi doar trei grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu