METEO: Cu ce temperaturi ne bucură ultima zi de vară

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil în toată țara. La Briceni vor fi 28 de grade, iar la Soroca cu un grad mai mult. La Bălți și Soroca maxima va fi de 30 de grade, iar la Tiraspol 32 de grade Celsius. La Leova, Comrat și Cahul meteorologii prognozează 33 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 17 grade, iar mâine maxima va fi de 32 de grade. Nu scăpăm de călduri nici la început de toamnă. În următoarele zile, temperaturile vor oscila între 31 și 33 de grade, iar cerul va fi variabil.

Mâine, în ce mai mare parte a Europei, cerul va fi senin. La Madrid se așteaptă 34 de grade, iar la Berlin cu un grad mai puțin. La Roma sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 32 de grade. La Paris maxima va fi de 31 de grade, iar la Londra de 24 de grade. La Belgrad se vor înregistra 34 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puțin. La Viena sunt anunțate 32 de grade, iar la Praga și Varșovia câte 31 de grade Celsius. La Moscova mercurul în termometre va urca până la 24 de grade. La Kiev și Ankara se așteaptă 28 de grade, în timp ce la București și Atena se vor înregistra 31 de grade.
loading...

Lasă un comentariu