METEO: Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit. Care vor fi maximele termice

Embed:

Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 18 septembrie. De asemenea, a fost prelungită avertizarea de secetă hidrologică până în data de 20 septembrie.

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni termometrele vor indica 20 de garde, iar la Soroca cu un grad mai cald. La Bălţi se anunţă 22 de grade, în timp ce la Orhei vor fi 23 de grade Celsius. La Tiraspol, Leova Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 10 grade, iar mâine vor fi 25 de grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor oscila între 21 şi 29 de grade, iar minimele, între 6 şi 14.

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 23 de grade, iar la Paris vor fi 28 de grade Celsius. La Londra se aşteaptă 25 de grade, în timp ce la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Roma maxima va fi de 30 de grade Celsius. La Viena şi Budapesta se vor înregistra 24 de grade, iar la Praga vor fi 25 de garde. La Varşovia se aşteaptă 22 de grade, iar la Belgrad şi Bucureşti vor fi 26 de grade Celsius. La Atena va fi cer senin cu maxime de 30 de grade, în timp ce la Ankara va fi timp posomorât şi termometrele vor indica 23 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova vremea se răceşte brusc şi se prognozează 20 şi, respectiv, 15 grade Celsius.

Lasă un comentariu