METEO: Cod galben de schimbare bruscă a vremii. Pe drumuri se va forma ghețus

Embed:

Meteorologii anunţă cod galben de schimbare bruscă a vremii. În perioada 22-25 martie vor cădea precipitații sub formă de ploi și lapoviță, pe drumuri se va forma ghețuș.

Temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu până la 10 grade. Vântul va sufla în rafale de până la 70 km pe oră. Astăzi, în țară va ploua. La Briceni vor fi opt grade, la Soroca nouă, iar la Bălți 11. La Orhei se așteaptă 13 grade, iar la Tiraspol și Leova 17. 18 grade vor fi în termometre la Comrat și Cahul.

Astăzi, în Capitală va ploua și vor 17 grade. În următoarele zile, termometrele vor arăta între unu şi patru grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus șase şi zero garde.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid și Paris termometrele vor arăta 12 grade, iar la Londra zece. La Berlin se vor înregistra șapte grade. La Roma va fi cald cu 19 grade în termometre. La Viena și Praga va ploua și se anunță nouă și respectiv cinci grade. În capitala Poloniei cu un grad mai puțin. La Budapesta se așteaptă 16 grade. La Belgrad și București sunt prognozate 22 grade. La Kiev nu vor fi mai mult de nouă grade însoțite de precipitații. La Moscova termometrele vor arăta un grad, iar la Ankara 11.

loading...

Lasă un comentariu