METEO: Cerul va fi variabil, iar pe alocuri vor cădea ploi slabe cu descărcări electrice

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, pe alocuri vor cădea ploi slabe cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 16 grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei se anunţă 18 grade, în timp ce la Tiraspol se aşteaptă 20. La Leova, Cahul şi la Comrat sunt prognozate 21 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra opt grade, iar mâine vor fi 20. În următoarele zile vor cădea ploi, pe alocuri cu descărcări electrice. Maximele termice vor oscila între 22 și 24 de grade, iar minimele între opt şi 12 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 28 de grade. La Paris, Londra şi la Berlin se vor înregistra 14 grade.

La Roma se aşteaptă 23, iar la Viena cu un grad mai puţin. Valori de 16 grade se aşteaptă la Praga, iar la Varşovia vor fi 19 grade. La Budapesta sunt prognozate 22 de grade, în timp ce la Belgrad se anunţă 24 de grade.

Maxime de 20 de grade se vor înregistra la Bucureşti, iar la Moscova va fi cu un grad mai mult. La Kiev şi la Ankara valorile termice nu vor depăşi 18 grade, pe când în capitala Greciei temperaturile vor ajunge până la 24 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu