METEO: Cer variabil şi vreme frumoasă. Câte grade vor indica mâine termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 26 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 28 de grade. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt aşteptate până la 30 de grade. La Cahul sunt prognozate 31 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 19 grade, iar mâine 29 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menține caldă. Maximele vor ajunge până la 30 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid şi Berlin sunt prognozate 36 de grade Celsius. La Paris vor fi 27 de grade, iar cerul va fi variabil. La Roma vor fi 33 de grade, în timp ce la Londra se așteaptă 22 de grade.

La Belgrad și Praga termometrele vor arăta 33 de grade, iar la Viena și Budapesta cu un grad mai mult. La Varșovia vor fi 31 de grade. La Atena sunt prognozate 34 de grade Celsius. La Ankara şi București maxima va fi de 30 de grade. La Kiev vor fi 26 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 22 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă