METEO: Cer variabil şi temperaturi toride pentru, astăzi, 2 septembrie. Când va ploua, iar mercurul va coborî în termometre

Embed:

Astăzi, în toată țara cerul va fi variabil. Până mâine este valabil codul galben de caniculă. La Briceni și Soroca se vor înregistra 30 de grade, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol și Leova maxima va fi de 32 de grade, iar la Comrat și Cahul se așteaptă 33 de grade Celsius.

Astăzi, în Capitală se vor înregistra 32 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. În următoarele zile, ziua se vor menține temperaturi ridicate. Maxima va oscila între 29 și 33 de grade. Miercuri sunt prognozate ploi cu descărcări electrice, iar în weekend temperaturile vor coborî până la 26 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 32 de grade, iar la Roma 29 de grade Celsius. La Berlin se așteaptă 23 de grade, iar la Paris și Londra cu un grad mai puțin. La Belgrad sunt prognozate 34 de grade, iar la Budapesta 31 de grade. La Varșovia și Viena va ploua și vor fi 25 și, respectiv, 21 de grade.

La Praga sunt anunțate 19 grade. La Atena soarele va străluci din plin pe cer și se vor atesta 34 de grade. La București maxima va fi de 33 de grade. La Kiev și Ankara meteorologii au prognozat câte 30 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu