METEO: Cer variabil în toată țara. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil în toată țara, iar vântul va sufla slab din nord. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat un grad Celsius, iar la Bălţi vor fi două grade. La Orhei sunt anunţate trei grade. La Tiraspol se vor înregistra patru grade, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maxima va fi de şase grade Celsius.

În Capitală în această noapte se aşteaptă minus trei grade Celsius, iar mâine vor fi patru grade Celsius. În următoarele zile , pe timp de zi, vor fi până la şase grade, însă pe timp de noapte vom avea şi minus patru grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid se vor înregistra 14 grade, iar la Roma cu un grad mai puţin. La Paris se aşteaptă 10 grade, iar la Londra 11 grade Celsius. La Berlin au fost prognozate opt grade Celsius. La Viena se anunţă şapte grade, iar la Praga şi Varşovia cu un grad mai puţin. La Belgrad şi Budapesta termometrele vor indica cinci grade Celsius. Şi în Capitala României meteorologii au prognozat cinci grade grade Celsius. La Atena maxima va fi de opt grade, iar la Ankara 12 grade Celsius. La Kiev cerul va fi înnorat şi se aşteaptă zero grade, iar la Moscova va ninge slab şi se va înregistra un grad Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu