METEO: Cer variabil, fără precipitații

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 20 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 22 grade, iar la Tiraspol - 23 grade. La Leova şi Comrat sunt prognozate 24 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 25 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 12 grade, iar mâine se vor înregistra 22 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile vor începe să scadă treptat. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 11 de grade Celsius. La Paris şi Berlin sunt prognozate 7 grade, iar la Londra maxima va fi de 10 grade. La Roma meteorologii anunţă ploi cu descărcări electrice şi 22 de grade în termometre. La Viena vor fi valori de până la 20 grade.La Varşovia şi Praga vor fi 13 şi, respectiv, 16 grade Celsius. La Budapesta se aşteaptă 24 de grade.
La Belgrad vor fi până la 26 de grade, iar la Bucureşti cu un grad mai puţin. La Atena şi Ankara sunt prognozate 22 de grade. În timp ce la Kiev vor fi 18 grade, la Moscova termometrele nu vor indica mai mult de 1 grad Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu