METEO: Cer noros şi precipitaţii sub formă de lapoviţă

Embed:

Mâine, cerul va fi noros. Pe alocuri vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. Izolat ceață şi polei slab. Pe drumuri ghețuș. Vântul va sufla din Nord, moderat.

La Briceni şi Soroca vor fi două grade sub zero, iar la Bălţi şi Orhei se aşteaptă minus un grad Celsius. La Tiraspol se vor înregistra zero grade. La Leova, Comrat şi Cahul temperaturile nu vor depăşi un grad Celsius.

În Capitală, se va înregistra noaptea şi ziua zero grade. În următoarele zile temperaturile vor coborî în orele nocturne până la minus 14 grade, iar ziua vor fi până la minus şapte grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Paris şi Londra va ploua şi se vor înregistra şapte grade Celsius şi respectiv opt grade. La Berlin cerul va fi variabil şi vor fi trei grade în termometre. În capitala Italiei sunt anunţate 14 grade şi ploi. La Viena meteorologii prognozează două grade, la Praga şi Budapesta cu două grade mai mult. La Varşovia se vor înregistra zero grade Celsius. La Belgrad şi în capitala României se aşteaptă opt grade. La Atena se aşteaptă valori de 20 grade, în timp ce la Ankara nu va fi mai cald de 15 grade Celsius. La Kiev şi Moscova vor fi -4 şi, respectiv, -3 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu