METEO: Cer noros, iar pe alocuri vor cădea ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica mâine termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi noros în toată țara și vor cădea ploi slabe. La Briceni și Soroca vor fi 15 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima este de 17 grade, iar la Tiraspol de 18 grade. La Leova se vor înregistra 19 grade, iar la Comrat și Cahul cu un grad mai mult.

În Capitală, în această noapte se așteaptă 11 grade, iar mâine 18 grade Celsius. În următoarele zile, vremea va fi instabilă. Luni vor fi 27 de grade, iar marți, miercuri și joi temperaturile vor oscila între 14 și 18 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 34 de grade, iar la Roma 29 de grade Celsius. La Paris seașteaptă 22 de grade. La Berlin și Roma va ploua, iar maximele vor fi 15 și, respectiv, 12 grade. La Belgrad termometrele vor arăta 27 de grade, iar la Budapesta 21 de grade. La Viena și Praga sunt prognozate 19 grade, iar la Varșovia 16 grade.

La Atena va fi cer senin și 32 de grade. La Ankara se așteaptă 28 de grade, iar în capitala României 25 de grade. La Kiev se vor înregistra 18 grade, iar la Moscova 15 grade și va ploua.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu