METEO: Ce vreme ne așteaptă mâine

Mâine, cerul va fi variabil. Ziua, în partea de nord a țării, sunt prognozate ploi slabe de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei maxima va fi de 22 de grade, iar la Tiraspol de 23 de grade. La Leova se vor înregistra 24 de grade, iar la Comrat și Cahul cu un grad mai mult.

În Capitală, în această noapte vor fi 11 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 23 de grade Celsius și cer variabil. În următoarele zile, vremea se va mențină caldă. Meteorologii au anunțate cer variabil, iar maxima va oscila între 24 și 26 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 28 de grade. La Roma sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 17 grade în termometre. La Paris, Londra și Berlin se vor înregistra câte 16 grade.

La Belgrad sunt anunțate 25 de grade, iar la Varșovia și Budapesta 22 de grade. La Viena și Praga maxima va fi de 13 și, respectiv, 11 grade. La Atena și Moscova se așteaptă 24 de grade, iar la București cu un grad mai puțin. La Kiev sunt prognozate 20 de grade, iar la Ankara 18 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu