METEO: Ce vreme ne așteaptă mâine, 10 iunie

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, în partea de nord a ţării va ploua. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 26 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 27, iar la Orhei cu unu mai mult.

La Tiraspol vor fi 29 de grade, iar la Leova se aşteaptă 30. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 31 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 18 grade, iar mâine se aşteaptă 29 de grade Celsius. În următoarele zile se va menţine vreme instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 31 de grade, iar noaptea vor varia între 16 şi 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 28 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 17, iar la Londra 13. La Berlin sunt prognozate 29 de grade, în timp ce la Roma şi Viena vor fi 33 şi, respectiv 31.

La Praga se aşteaptă 30 de grade Celsius, iar la Budapesta 31. La Varşovia, Belgrad, Bucureşti şi Ankara se anunţă 29 de grade, iar la Atena şi la Kiev cu unul mai mult. În capitala Rusiei temperaturile nu vor depăşi 27 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu