METEO: Ce temperaturi vor indica termometrele mâine

Embed:

Meteorologii anunţă cod galben de îngheţ pentru această noapte când temperaturile vor coborî până la minus trei grade Celsius. Mâine, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil.

La Briceni și Soroca termometrele vor indica temperaturi de până la 15 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei se vor înregistra cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă 18 grade, la Comrat valorile vor ajunge până la 20, iar la Cahul maxima va fi de 20 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă cinci grade, iar mâine, se vor înregistra până la 17 grade Celsius.

În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua maximele vor ajunge până la 24 de grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între patru şi 11 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar în unele regiuni vor cădea ploi de scurtă durată. La Madrid termometrele vor indica 12 grade Celsius, în timp ce la Paris şi Londra se vor înregistra 18. La Berlin şi Viena sunt anunţate temperaturi de 24 grade, iar în capitala Italiei vor fi cu unul mai mult.

24 de grade se vor înregistra şi la Praga, iar la Belgrad cu unul mai puţin. La Varşovia, maximele vor fi de 21 de grade Celsius, în timp ce la Budapesta se aşteaptă 22 de grade.

La Bucureşti, temperaturile vor ajunge până la 19 grade Celsius, la Atena, Kiev şi la Moscova maxima va fi de 22, iar în capitala Turciei, valorile nu vor depăşi 16 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu